Toimituskulut 10€ ja yli 100€ tilauksille 0€

- A N N A    V A N H A L L E    M A H D O L L I S U U S  -

Ostoskori

Keitä olemme

Hiiden Aarteet sai alkunsa vuonna 2020 taustalla jo jonkun aikaa hautuneesta ideasta Perttelin Hiidessä, mistä yhtiön toiminimikin on peräisin.   Nykyisin toimipaikkamme sijaitsee aivan Salon keskustan kupeessa Isokylässä. 

Arvostamme kierrätystä ja vanhoja tavaroita. Oma kotimme on 1920-luvulta ja sisustuksessa kaikki muu on jo kertaalleen käytettyä ja vanhasta ideoitua paitsi tietotekniikka ja kodinkoneet. Osto- ja myyntiliike on meille sivutoimista yritystoimintaa, ennemminkin rakas harrastus vielä tällä hetkellä.

Meiltä löytyy vintagea, antiikkia, huonekaluja, astioita, keräily- ja sisustusjuttuja, käyttötavaraa, työkaluja jne unohtamatta edullisia kirppislöytöjä.

Verkkokauppa

Osa valikoimasta on saatavilla verkkokaupasta joko postitse tai noutamalla. Tuotetiedoissa on mainittu, mikäli on vain noutomahdollisuus (esim huonekalut). Myös kotiinkuljetus Salon lähialueelle on mahdollista sopia erikseen toimitusmaksua vastaan.

Kivijalkakauppa

Palvelemme la-su klo 11-14 sekä muuna aikanakin olemme hyvinkin usein paikalla. Tekstaa tai soita ihmeessä, jos et pääse juuri aukioloaikoihin käymään. 

Meille on helppo tulla - vain pari km Salon keskustasta ja saman verran moottoritieltä ABC Piihovin liittymästä. 

Ostamme

Jos sinulla on itsellesi ylimääräistä tavaraa, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Ostamme erilaista kodin irtaimistoa, muuttoylijäämiä ja kuolinpesiä. 

Tulemme tekemään ilmaisen arvion paikan päälle. Pienet erät voit tarjota sähköpostilla tai Whatsapp-viestillä kuvien kera. 

Voit sopia myös asunnon tai varaston tyhjennyksestä kokonaispalveluna.