Toimituskulut 10€ ja yli 100€ tilauksille 0€

Ostoskori

Keitä olemme

Hiiden Aarteet sai alkunsa vuonna 2020 kahden kierrätystä ja vanhaa tavaraa arvostavan tyypin, Jannen ja Outin, taustalla jo jonkun aikaa hautuneesta ideasta Perttelin Hiidessä, mistä yhtiön toiminimikin on peräisin. Nykyisin toimipaikkamme sijaitsee aivan Salon keskustan kupeessa Isokylässä. Oma kotimme on 1920-luvulta ja sisustuksessa taitaa kaikki muu olla kierrätettyä paitsi tietotekniikka ja kodinkoneet. Osto- ja myyntiliike on meille sivutoimista yritystoimintaa, ennemminkin rakas harrastus vielä tällä hetkellä.

Meiltä löytyy vintagea, antiikkia, huonekaluja, astioita, keräily- ja sisustusjuttuja, käyttötavaraa, työkaluja jne unohtamatta edullisia kirppislöytöjä.

Verkkokauppa

Osa valikoimasta on saatavilla verkkokaupasta joko postitse tai noutamalla. Tuotetiedoissa on mainittu, mikäli on vain noutomahdollisuus (esim huonekalut). Myös kotiinkuljetus Salon lähialueelle on mahdollista sopia erikseen toimitusmaksua vastaan.

Kivijalkakauppa

Palvelemme pe-su klo 11-14. Muuna aikana olemme paikalla joustavasti sopimuksen mukaan, joten soita ihmeessä, jos et pääse aukioloaikoihin käymään. Meille on helppo tulla - vain pari km Salon keskustasta ja saman verran moottoritieltä ABC Piihovin liittymästä. 

Ostamme

Jos sinulla on itsellesi ylimääräistä tavaraa, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Ostamme erilaista kodin irtaimistoa, muuttoylijäämiä ja kuolinpesiä. 

Tulemme tekemään ilmaisen arvion paikan päälle. Pienet erät voit tarjota sähköpostilla tai Whatsapp-viestillä kuvien kera. 

Voit sopia myös asunnon tai varaston tyhjennyksestä kokonaispalveluna.